ara
HABER SPOR TİCARET İLAN KENT HARİTA EĞİTİM ERKEKÇE KADINCA TEKNOLOJİ SAĞLIK LİNK EĞLENCE HAVA VİDEO FOTOĞRAF YAZARLAR ETKİNLİK
Veli YILMAZ
" Yazarın biyografisi "

İki fark

09 Aralık 2011
Okunma sayısı : 251

Trabzonspor Şampiyonlar ligini kıl payı kaçırdı.


GS, FB derbisi o akşamın konuşulan tek gündemiydi.


Trabzonspor'un Şampiyonlar liginde verdiği mücadele tüm Türkiye'yi ilgilendiriyordu;


GS, FB müsabakası sadece birilerinin egolarını tatmine sahneydi.


Trabzonspor'un her atağında hop oturup hop kalkan taraftarı binler gol beklerken, bütün TV, medya GS - FB maçından acaba bize de bir pay çıkar mı telaşındaydı.


Trabzonspor Şampiyonlar liginden kıl payı elenirken, Galatasaraylılar sanki düşman yenmiş gibi zafer çığlıklarını Türk Telekom Arena'da atıyorlardı.


Kaleci Volkan; aaa... aaa diye sözlerine başlarken futbolumuzun içine düştüğü çaresizliği tanımlarken, binlerce Türk Fransa'da Trabzon,,, Trabzon! Diyerek Türk bayrağı sallayarak hepimizi onurlandırıyor du.


Trabzonspor Başkanı Sadri Şener Fransa'da otel odasından takımını mahkûmmuş gibi izlerken, Telekom stadının locasına kurulmuş Ünal Aysan keyifli keyifli derbinin tadını çıkarıyordu.


İşte değerli okuyucularım ne yazık ki, Türk insanının ülkemizin içine düştüğü karmaşa buradan kaynaklanıyor.


Bu iki örnek zaten bizim yaşam standartımızında bir göstergesi değil mi?


Nedenlerden, niçinlerden, ya da neden bir adım öteye gidemediğimizden hepimizin alması gereken küçücük payı anlatmaya çalıştım.


Ha, bu arada!


Türk futbolu 2012 Avuıpa Futbol Şampiyonasına katılmamış ya da 2008'den bu tarafa geçen 4 yıl da Avrupa ve Dünya sahnesinde yok muş


Kimin umurunda !!!!!

  • Haberi Yazdır
  • Haberi PDF olarak bilgisayarına kaydet
  • Facebook' ta paylaş
  • Delicious hesabına ekle
  • Twitter' da paylaş
  • Myspace' de paylaş
  • Digg' de paylaş
  • Google' da paylaş
  • Friendfeed' de paylaş
  • Microsoft Live' da paylaş




Yorumlarınızın yayınlanması için "Yorum Kurallarını" okuyun.